14 Ocak 2009 Çarşamba

LÜTFEN BLOGLARINIZDA YAYINLAYIN

FİLİSTİN İÇİN ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR Kİ DİYENLER;
İŞTE YAPABİLECEKLERİMİZ
Dostlarınızı 5777'ye SMS atmaya teşvik ederek sizde bu iyilik zincirine katılabilirsiniz.
1 SMS ile yoksul bir ailenin sofrasına 1 kilo peynir ile misafir olabilirsiniz.
4 SMS ile fakir bir öğrencinin ayağına ayakkabı giydirebilirsiniz.
10 SMS ile bütün mutfak alışverişlerini yaparak bir anneyi güldürebilirsiniz.
50 SMS ile bir evin kirası verilebilir.

4 yorum:

Melek* dedi ki...

kesinlikle çok güzel yazmışsın ... hele alttaki bebekleri öldürenlerenlere cebimizden para çıkmaması çok doğru. bilinçsizce yapılan alışverişlerimiz sonucu zengin oldular ... yüreğine sağlık.

birsence dedi ki...

sitenizdeki resimleri ve yazıları direk siteme kopyaladım..ben link yazmayı falan bilmediğim için kendim yazamadım ve sizden kopyaladım...eğer izniniz yoksa hemen kaldırabilirim..

Adsız dedi ki...

Yahudi devletinin fikir babası Theodor Herzl “Kuzey sınırlarımız Kapadokya’daki dağlara, güneyde Süveyş kanalına kadar dayanıyor” (1897)

İsrailli Devlet Bakını Ben Gurion “Filistin’in bugünkü haritası İngiliz Manda yönetimi tarafından çizilmiştir.Yahudi halkının ,gençlerimiz ve yetişkinlerimizin yerine getirmesi gereken bir başka haritası daha vardır, NİL’den FIRAT’a kadar!”(1948)

"O zaman Rab bütün milletleri önünden kovacak ve sizden büyük kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanlarınızın bastığı her yer sizin olacak. Sınırınız çölden Lübnan'dan ırmaktan, Fırat ırmağından garp denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak, Allah'ınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır." (Tevrat,Tesniye Bölümü, 11/24)

Sıra bize de gelecek bir gün…!

Canım,duyarlılığına teşekkür ederim. Filistin topraklarında ki bu insanlık dramı bitmeyecektir, çekilen acılar çekilmeye devam edecektir,ta ki Tevrat’ta belirtilen hedeflerine ulaşana kadar ...
Sevgiyle kal.

Unknown dedi ki...

cok iyi bir yaklasim tebrik ederim
sevgiler