Malzemeler:
_250gr. et(ben kuzu kaburga kullandım,herhangi bir et kullanabilirsiniz),
_3 adet patates,
_1 adet soğan,
_1 adet domates(şart değil)
_Yarım kaşık salça.
_3 adet defne yaprağı(şart değil).
Yapılışı:Eti defne yapraklarıyla birlikte haşlayın.Bir tencerede soğanı iyice kavurun.Salça ve doğranmış patatesleri ekleyin kavurmaya devam edin.Eti suyuyla birlikte ilave edin ve patatesler pişene kadar kaynatın.Bu kadar:)
9 yorum:
ay bende dün kuşbaşılı patates yapmıştım acaba resmini çekip koysammı diye düşündüm.Sonra her yemeği koyacakmısın dedim kendikendime ama senin koyman iyi olmuş afiyetle yiyin.
Her yemek fotoğrafının çekilmesini hakeder:)))
Ellerine sağlık nefis görünüyor.Ben de sık yaparım ve severim.
sevgiler...
ellerine sgalik canim cok guzel olmus
Harika bir yemektir bu ellerine sağlık...
koy anam koy bi tabakta bana yanınada turşuuu varsa domates durşusu ohhhhhhh hem patatesi yer hem parmaklarımı yerim sonrada ah nasıl zayıflıcam die çare ararım eheheheheh....o dediğini yapcam bacum ama sonra ne olurum bilemem gayrı...sevgilerimle
canım benim, ne severim etli patates yemeğini yanına pilav cacık :))))
ellerine sağlık. ne de güsel poz vermiş patatesler :)
sıcacık sevgiler..
www.misssgibi.com
Heheh,turşu olmaz mı var tabi:)Pek yakında o da sitemde.
Türk kadını kilolu olur,takma kafaya.
miss gibi teşekkürler:)
Yorum Gönder